Bouw aan je
merk en reputatie

Hoe onderscheidt jouw merk zich van de rest?

De kracht van een merk is de optelsom van een scherpe positionering, laten zien waar je voor staat en die waarden ook in de praktijk brengen. Beeldvorming, persoonlijke ervaringen en communicatie in brede zin bepalen uiteindelijk hoe sterk je merk is. Dat geldt niet alleen voor commerciële merken, maar zeker ook voor maatschappelijke merken. In alle gevallen geldt dat het beeld van een merk wordt gevormd door persoonlijke associaties.

Onderzoek naar merkbeleving en reputatie

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties zich in deze digitale samenleving eigenlijk alleen nog kunnen onderscheiden op hun merk en de manier waarop zij de merkbelofte en -waarden in de praktijk brengen in de customer experience. Meten is weten. Wij hebben alle expertise en tooling in huis om je daarbij te helpen. Bovendien bieden we op basis van deze insights advies én uitvoering als het gaat om brand- en reputatiemanagement.

Een onderscheidende positionering met BrandNext

BrandNext by MarketResponse is hét internationaal erkende model voor merkpositionering. Vele grote, internationale organisaties gebruiken het om antwoord te geven op belangrijke strategische vragen. Want de juiste merkpositionering is essentieel voor groei en relevantie. Waar sta jij nu met je merk? Wat vinden je klanten en concurrenten van jouw merk? Waar zitten de bedreigingen? Waar liggen groeikansen? Onze creatieven en strategen helpen met hun verbeeldingskracht om jouw positionering tot leven te brengen in creatieve concepten.

Strategie en positionering als basis voor jouw visuele identiteit

Vormen, beelden, kleuren zijn vaak krachtiger dan woorden. Onze art directors en creatieven vertalen jouw merkstrategie en positionering naar een aansprekende, inspirerende visuele identiteit. Een logo en huisstijl die woordeloos het verhaal over jouw merk en organisatie vertellen, die precies het juiste gevoel en sfeer oproepen en laten zien hoe jij je onderscheidt van de competitie.

Sterke merken hebben een doordachte communicatiestrategie

Met doordachte, op elkaar afgestemde communicatie inspireer, verbind en overtuig je al je doelgroepen, verhoog je het draagvlak voor je beleid en vind en bind je klanten en medewerkers. Hoe groter en complexer de organisatie, hoe moeilijker het is om grip op alle communicatie te houden. Corporate (strategische) communicatie is dus een kritische succesfactor. Wij helpen je bij het formuleren én implementeren hiervan.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

welkom@marketresponse.nl

+31 33 330 33 33

Feedback