Over ons

Mensen écht begrijpen. Daar gaat het uiteindelijk om. Waarom doen ze wat ze doen? Waarom denken en geloven ze het één en verwerpen ze het ander? Wat zijn hun drijfveren?

Als je mensen begrijpt, begrijp je de wereld beter. En je plek erin. Dan krijg je ook meer grip op de toekomst. Omdat je het voortouw neemt bijvoorbeeld. Omdat je in staat bent om met mensen mee te kijken naar hún toekomst; met hun verwachtingen, onzekerheden, wensen en dromen.

MarketResponse is specialist in het verzamelen, analyseren en duiden van menselijk gedrag. Met hulp van high-end tooling laten we de mensen achter de data zien. We kennen hun opinies, leggen hun drijfveren bloot en maken hun gedrag voorspelbaar. Zo helpen we publieke en commerciële organisaties slimmere keuzes te maken bij het verbeteren van hun dienstverlening of producten.

Dat doen we met inzet van veel kennis, ervaring en met een grote club specialisten. Bij MarketResponse zijn we met ruim 100 mensen. Dat zijn onder anderen marktonderzoekers, data-analisten, gedragsspecialisten, data scientists, designers en software developers. We werken vanuit Utrecht, Amsterdam en New York.

We realiseren ons dat we daarbij een cruciale rol spelen als het gaat om het bewaken van de menselijke maat, het valideren van feiten en data-veiligheid en integriteit. Zo verbinden we mens, markt en maatschappij.