Overtref in
marketing &
communicatie

Persoonlijke datagedreven communicatie

In onze steeds digitalere samenleving is heldere, relevante communicatie in de juiste toonzetting van essentieel belang. Bij MarketResponse zijn we gespecialiseerd in datagedreven communicatie. We bieden een unieke combinatie van een schat aan consumenten- en bedrijfsdata, inzichten in communicatiebehoeften, communicatiestrategie, creatie en uitvoering.

Geautomatiseerde, gepersonaliseerde conversaties

We zetten insights om in activatie, met geautomatiseerde, maar gepersonaliseerde conversaties en relevante aanbiedingen. We stellen je in staat om precies te weten met wie je online of mobiel communiceert, in welke fase van de customer journey je bezoeker zich bevindt. We helpen je ervoor te zorgen dat jouw doelgroep zich gehoord voelt. Dat kan op segmentatieniveau, op basis van ons BSR-model waarmee we op data en insights gevalideerde persona’s ontwikkelen. En zelfs één op één door inzet van ons customer data platform.

We creëren content voor elk touch point in de customer en employee journeys

Ons team van creatieven, copywriters, podcast- en videomakers, contentmanagers en socialmedia-specialisten gaat graag voor jou aan de slag met contentcreatie. We vertalen je communicatie- en marketingdoelen naar inspirerende content die jouw doelgroepen aanspreekt. Relevant, seo-proof en conversiegericht.

Contentmarketing: creatieve, effectieve campagnes

Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Onze contentmarketingspecialisten helpen je bij het realiseren van bereik en rendement. Wij ontwikkelen creatieve campagnes en verleiden tot interactie en conversie. We helpen je met het vergroten van je publiek en het managen van communities. Op basis van gedegen analyses van jouw doelgroepen ontwikkelen we een gerichte kanaalstrategie die aansluit bij hun behoeften. Onze contentcampagnes zijn meermaals bekroond, onder meer bij de Grand Prix Content Marketing.

Branded journalism: storytelling voor thought leaders

MarketResponse beschikt over een gespecialiseerd team dat is gespecialiseerd in journalistieke contentmarketing, ofwel branded journalism. We helpen hiermee organisaties en merken die zich willen onderscheiden op inhoud en gezien willen worden als thought leaders. Storytelling in een journalistiek format sluit aan bij wat mensen gewend zijn van reguliere media. Evenwichtige, geobjectiveerde informatie in een herkenbaar journalistiek format wekt nieuwsgierigheid en vertrouwen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

welkom@marketresponse.nl

+31 33 330 33 33

Feedback