Gebruiksvriendelijke Survey Software die past bij jouw behoefte

Doe zelf online marktonderzoek

Goed marktonderzoek moet snel, simpel en betrouwbaar zijn. Dat maakt het verschil. Met SmartAllies kun je zelf online onderzoek doen. Mogelijk gemaakt door professionele onderzoekers. Dan weet je dat aan alles is gedacht. Samen slim.

Met de juiste tools kun je veel zelf doen. Als de tools maar wel volledig, gebruiksvriendelijk en niet te duur zijn. Als gebruiker van online onderzoekstool SmartAllies van MarketResponse heb je alle functies tot je beschikking. Altijd. Upgraden om de volledige versie te kunnen gebruiken is niet nodig. De kwaliteit is altijd optimaal. En de kosten zijn zeer overzichtelijk. Kies het maximale aantal respondenten (5.000, 20.000, 50.000, onbeperkt) en je weet exact waar je aan toe bent.

Meer weten? Vraag een gratis demo aan.

Privacy policy(Vereist)

Marktonderzoek

SmartAllies is ontwikkeld door de zeer ervaren onderzoekers van MarketResponse. Dit is de tool die over alle aspecten van gedegen marktonderzoek beschikt.

 

 

Onderzoeksmethoden

SmartAllies is zeer gebruiksvriendelijk om zelf online vragenlijsten te maken en analyseren. Simpel op te zetten en te versturen. Resultaten helder in beeld, eenvoudig te exporteren voor verdere analyse.

 

Services

Professioneel marktonderzoek tegen lage kosten, ook voor maatwerkoplossingen. Neem contact op en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

 

 

Direct Kennismaken?

Dirk van Gameren
Sales Manager EMEA

dirk.vangameren@marketresponse.nl

+31 6 10 18 13 01