Management Update Week 16

18-04-2023

Kantoorunits 507 en 509 gaan een week lang dicht

Na de kantoorverbouwingen van eind maart en begin april volgt eind mei een nieuwe stoelendans in de kantoorunits 507 en 509. Beide ruimten gaan behoorlijk op de schop en krijgen een nieuwe inrichting, inclusief nieuw meubilair. Ze zijn hierdoor van 17 tot en met 26 mei buiten bedrijf. Houd daar nu dus al zoveel mogelijk rekening mee in je planning.

Blikvangers worden de nieuwe bureaus die via tiptoetsen in hoogte verstelbaar zijn. Ook komt er nieuwe beplanting. De belhokjes worden spreekruimtes waar je met maximaal vier collega’s een meeting kunt houden.

Het oude meubilair verdwijnt woensdag 17 mei, de dag voor Hemelvaart, uit de kantoorunits. Dit betekent dat dinsdag 16 mei alle spulletjes uit de verrijdbare ladekasten moeten zijn gehaald en dat de bureaus leeg moeten zijn. Alleen de kast aan de achterwand blijft achter. Beide units zijn vervolgens op dinsdag 30 mei weer voor iedereen toegankelijk en in bedrijf. Tijdens de verbouwing is alleen de kantoorunit van Reputations bemeubeld.

Met ingang van 30 mei is het kantoor van Underlined in Den Bosch gesloten. We heten de Bossche collega’s alvast van harte welkom in Utrecht. Voor vragen over de verhuizing kun je bij Theo van der Steen terecht.

In één klap 22 collega’s rijker

Met de toevoeging van Underlined is MarketResponse een prachtig portfolio, veel expertise, waardevolle klanten én vooral 22 collega’s rijker geworden. Die beginnen inmiddels hun weg te vinden in de MarketResponse-organisatie.

De nieuwe collega’s blijven zich inzetten om de producten en diensten van Underlined verder te ontwikkelen. Tegelijk vullen zij een aantal openstaande vacatures van MarketResponse in. Kortom, we worden aan alle kanten beter van Underlined. De nieuwe collega’s brengen bovendien de verhouding in leeftijd, gender en achtergrond nog beter in balans.

Wanted: HR-business partner

MarketResponse groeit. Dit jaar alleen al hebben we meer dan 25 nieuwe medewerkers kunnen verwelkomen. Dat legt logischerwijs meer werk en druk bij de afdeling HR. We zijn dan ook hard op zoek naar een HR-business partner. Wil je deze vacature ook in jouw netwerk uitgooien?

In de nieuwe (parttime)functie HR-business partner ben je verantwoordelijk voor de HR-processen en het HR-beleid voor het MarketResponse-team van een kleine 100 medewerkers. We zoeken een HR-expert die meebouwt aan de organisatie en directie, teamleiders en medewerkers adviseert. Een belangrijke functie dus, voor de hele organisatie. Je vindt de vacature op onze website.

Deel de vacature vooral in je eigen netwerk.

Walk & Dance & Donate

Onze Arno van der Laan, Full Stack Developer, doet op Hemelvaartsdag 18 mei mee met Walk&Dance to Fight Cancer. Een muzikale sponsorloop van 25 kilometer om geld op te halen voor kankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding.

Steun je Arno?

Elke bijdrage is welkom. Meer informatie over de loop en een donatie vind je hier.