Vind en
definieer
je markt

Waar liggen de kansen in jouw markt?

Hoe ziet jouw markt eruit, waar liggen nieuwe kansen en wat doet de concurrentie? Waar wonen je doelgroepen en hoe bereik je ze? Waar kun je het best een vestiging openen? Wij beschikken over een schat aan data en tools om deze vragen op maat te beantwoorden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Marktdata, marktanalyses en insight-based consultancy

We beschikken over een schat aan data op alle mogelijke gebieden, branches, sectoren en regio’s, die we kunnen inzetten om jouw marktvragen te beantwoorden. Onze data-scientists beschikken over state-of-the-art research technology en AI-tools. Zo kunnen we grote volumes aan data snel analyseren en duiden en je adviseren over de te kiezen route.

De grootste B2C-database van Nederland

Onze consumentendatabase biedt inzicht in huishoudens op postcode-niveau. We bieden basic informatie, en kunnen die verrijken met socio-demografische gegevens. Als je écht wil begrijpen wat de drijfveren en leefstijlen van jouw doelgroep zijn en waar je welke mensen kunt vinden en bereiken, kunnen we de data ook verrijken met psychografische en sociologische data op basis van ons bekende BSR-model.

Weet wat er leeft: kwantitatief en kwalitatief publieksonderzoek

MarketResponse zet al jaren de toon als het gaat om kwantitatief en kwalitatief onderzoek. We doen van A tot Z onderzoek voor bedrijven, instellingen en overheden. Wil je grote groepen bevragen met geautomatiseerde vragenlijsten en/of juist diepgaand met hen in gesprek? Wij bieden een oplossing op maat.

Marktonderzoek, snel, representatief en gevalideerd

In onze steeds digitalere wereld is snelheid een kritische succesfactor. Je wil strategische besluiten nemen op basis van gedegen, zorgvuldig en representatief onderzoek, maar ook snel kunnen schakelen om je voorsprong te behouden. Met de combinatie van onze hooggekwalificeerde professionals en research technology maken we dat waar.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

welkom@marketresponse.nl

+31 33 330 33 33

Feedback