B2C Data:
Jouw op data-
analyses gebaseerde
consumentenmarketing

Effectieve consumentenmarketing: de grootste B2C-database van Nederland

Voor bedrijven en marketeers draait alles om de consument. Klanten maken of breken jouw succes. Maar weet jij wie jouw klanten zijn? Wat hen drijft? Of waar zij behoefte aan hebben? Nu en in de toekomst? De data creatives van MarketResponse begrijpen wat consumenten denken, doen, voelen en willen. En wat hen echt motiveert. Niet alleen omdat wij veel kennis en expertise hebben, maar vooral omdat we de juiste B2C Data gebruiken in combinatie met data science. Data-oplossingen voor consumentenmarketing die kansen bieden voor jouw business. Want daardoor kun je je klanten echt gericht en persoonlijk benaderen.

Data en waardevolle inzichten van 8,1 miljoen huishoudens

Met onze gespecialiseerde data-oplossingen haal je méér uit je eigen data en systemen. Voor een scherp beeld van je doelgroepen verrijken, analyseren en segmenteren onze data creatives je data met geavanceerde databases. Daarvoor hebben wij unieke B2C software-oplossingen voor consumentenmarketing ontwikkeld, zoals het segmentatiesysteem Omniportraits en de database Infobase NL die je inzage geeft in alle 8,1 miljoen huishoudens in Nederland.

  • Infobase NL: Dé database om meer over je bestaande klant te weten te komen
  • Omniportraits: Waardevolle inzichten in Nederlandse huishoudens

 

In 5 stappen naar een datagedreven marketingorganisatie

Hoe organisaties die e-commerce inzetten verder kunnen groeien.
Download hier

Download de whitepaper over hoe e-commerce kan inzetten om te groeien.

Hoe organisaties die e-commerce inzetten verder kunnen groeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Privacy en dataveiligheid

Deze unieke inzichten, de b2c marketing database, en onze oplossingen voor consumentenmarketing bieden wij volledig in lijn met geldende gedragscodes en wetgeving. Bij MarketResponse hechten we veel waarde aan de privacy van consumenten en de veiligheid van hun data. We houden ons dan ook strikt aan internationale wetgeving en gedragscoda’s bij de verwerking en opslag van data, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) /  General Data Protection Regulation (GPDR). Daarnaast zijn wij een Fair Data company. Dat houdt in dat wij de tien basisprincipes van de Fair Data Privacy Code onderschrijven. Als Fair Data company mogen wij het keurmerk Fair Data voeren.  MarketResponse is daarnaast ISO 27001:2017 gecertificeerd. Wij hanteren een informatiebeveiligingsbeleid conform deze beveiligingsstandaard.

Direct kennismaken?

Frank Bos
Business Development Manager

frank.bos@marketresponse.nl

+31 6 13 66 04 10