Haal maximaal resultaat uit je marketingacties

Dé database om je klant beter te leren kennen

Als marketeer kun je niet meer om data heen. Het zijn de bouwstenen voor doeltreffende marketing en communicatie. Om leads te vinden, beter inzicht in je klanten te krijgen of om een prospectpool te vormen en hier gerichte acties op los te laten. Hiervoor gebruik je een marketingdatabase. Dat is het begin. Want je behaalt het maximale resultaat met je marketingacties met Infobase NL van MarketResponse. Dat is een samengestelde database met uiteenlopende kenmerken en data insights van Nederlandse huishoudens.

Bereik consumenten op postcodeniveau

Met de Infobase NL kun je consumenten bereiken op postcodeniveau. Met een aanvullende look-a-like analyse kunnen we voorspellen wie het meest waarschijnlijk gaat reageren op bijvoorbeeld een actie of e-mail.

Privacy en dataveiligheid

Deze unieke inzichten bieden wij volledig in lijn met geldende gedragscodes en wetgeving. Bij MarketResponse hechten we veel waarde aan de privacy van consumenten en de veiligheid van hun data. We houden ons dan ook strikt aan internationale wetgeving en gedragscoda’s bij de verwerking en opslag van data, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) /  General Data Protection Regulation (GPDR). Daarnaast zijn wij een Fair Data company. Dat houdt in dat wij de tien basisprincipes van de Fair Data Privacy Code onderschrijven. Als Fair Data company mogen wij het keurmerk Fair Data voeren.  MarketResponse is daarnaast ISO 27001:2017 gecertificeerd. Wij hanteren een informatiebeveiligingsbeleid conform deze beveiligingsstandaard.

Direct Kennismaken?

Frank Bos
Business Development Manager

frank.bos@marketresponse.nl

+31 6 13 66 04 10

Overige oplossingen voor Data & Data Science