Met wie praat je
eigenlijk als je over
duurzaam wonen praat?

BSR Wonen

Hoe betrek je bewoners echt bij het verduurzamen en levensloopbestendig maken van de woonomgeving? Daarvoor moet je eerst weten wie die bewoners eigenlijk zijn.

In onze onderzoeken zien we dagelijks dat mensen verschillen, ook als het gaat om duurzaam en levensloopbestendig wonen. De ene bewoner wil gewoon comfortabel en rustig leven, zonder gedoe. De ander is actief bezig met het vergroenen van de wijk. Een derde vindt misschien sociale interactie veel belangrijker dan duurzaamheid.

De gemiddelde bewoner bestaat niet. Probeer je met iedere bewoner op dezelfde manier te communiceren, dan loop je het risico dat je boodschap bij niemand goed aankomt.

BSR Wonen: hoogwaardig wonen voor álle typen bewoners

Download hier

BSR Wonen: hoogwaardig wonen voor álle typen bewoners

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Vergroot de kwaliteit van de leefomgeving

Onze BSR-segmentatie Woonbeleving geeft gemeenten, ontwikkelaars, beleggers en corporaties inzicht en praktische handvatten om de kwaliteit van onze leefomgeving te vergroten. In thema’s als woonomgeving, duurzaamheid, mobiliteit, participatie, verhuizen en levensloopbestendigheid zien we zes onderscheidende leefwerelden. Die helpen jou om in beleidsvorming en in projecten op maat te communiceren.

Direct kennismaken?

Wiebe de Ridder
Principal consultant | Wonen, vastgoed en de leefomgeving

wiebe.deridder@marketresponse.nl

+31 6 24 67 26 80

wiebe de ridder
Feedback