CDP Connect:
Met een Customer Data Platform krijg je veel
meer zicht op je klant

CDP Connect is een veelzijdig Customer Data Platform (CDP) waarmee je 360-graden klantbeelden creëert voor zeer persoonlijke campagnes, gericht op de juiste persoon, met de juiste boodschap, via het juiste kanaal op het juiste moment. Met onze customer data software CDP Connect kun je veel meer rendement uit je marketing- en salesactiviteiten halen. Je kunt er direct mee aan de slag, ook als je geen ervaring hebt met een customer data tool. Dankzij de uiteenlopende functies laat je het systeem en dus je data voor je werken.

Vraag een gratis demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Optimaliseren conversie

Via persoonlijke berichten in het customer data platform kan je leads verleiden om hun conversiepad voort te zetten.

 

 

 

 

Marketing- en salesinspanning efficiency

Door het in kaart brengen van de customer journeys van al je klantgroepen kan de hele organisatie vanuit het perspectief van de klant kijken. Daarnaast krijg je maximale controle over al je marketingactiviteiten en -campagnes én kun je nieuwe campagnes inplannen.

Klantwaarde verhogend

Campagnes en data laten analyseren in de customer data tool waardoor je steeds beter kunt voorspellen wat wel en niet werkt voor jouw business. Je haalt meer marketingwaarde uit je data zonder kennis van programmeren.

 

Van automatiseren tot visualiseren

Visualiseer je selecties, bijvoorbeeld om de geografische spreiding van prospects en klanten te bestuderen in onze customer data software.

 

 

 

Direct kennismaken?

Frank Bos
Business Development Manager

frank.bos@marketresponse.nl

+31 6 13 66 04 10

Feedback