Doelgroepanalyse voor de zorg

27-07-2019

Ben jij benieuwd naar jouw doelgroep in de zorg? Wil je bijvoorbeeld een nieuw product op de markt brengen die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant, of wil je weten of een bepaalde behandeling wel zal passen bij de cliënt? Dan is het uitvoeren van een gedegen doelgroepanalyse voor de zorg.

Een doelgroepanalyse biedt demografisch veel inzicht. Want bevat jouw doelgroep voornamelijk mannen of juist vrouwen, wonen ze in de stad of op het platteland, hoe oud is je doelgroep precies? Met dit soort inzichten kun je ervoor zorgen dat jouw nieuwe product of behandeling een groot succes wordt. En met een doelgroepanalyse in de zorg kun je ook weer verder onderzoek doen.

Om je te helpen bij een doelgroepanalyse gaan we eerst het gesprek met jou aan. Wat wil je weten van je doelgroep? En hoe kunnen wij de doelgroep het beste bereiken? Door dit gesprek kunnen we effectief en zorgvuldig beginnen aan de analyse. De doelgroepanalyse haalt demografisch gegevens op die veel inzichten geeft.

Ook na de doelgroepanalyse voor de zorg staan we voor je klaar. Wil je verder onderzoek doen, of heb je behoefte aan consultancy? Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Feedback