Doneer aan onze digitale collecte van de Nierstichting

15-09-2021

De collecteweek van de Nierstichting staat weer voor de deur, wat ook dit jaar hard nodig is. De Nierstichting zet zich al jarenlang in voor onderzoek naar de genezing van nierziekten. Want een toekomst zonder nierziekten betekent voor veel kinderen dat zij weer normaal kunnen leven.

Buiten spelen, naar school gaan, hun favoriete sport uitoefenen en op vakantie gaan. Voor de meeste kinderen is dit allemaal een fluitje van een cent. Maar voor kinderen met een nierziekte kosten deze eenvoudige activiteiten heel veel energie. Je ziet het niet direct aan de kinderen af, maar zij lopen dagelijks tegen de problemen en beperkingen van hun nierziekte aan. Ze zijn vaak moe, mogen niet alles eten wat ze lekker vinden, moeten veel zware medicijnen slikken en moeten soms zelfs dialyseren.

Onze goede relatie met de Nierstichting gaat al jaren terug. Zo hebben wij de BSR-segmentatie voor de stichting gedaan, zodat ze nog beter op maat kunnen communiceren met de verschillende doelgroepen. Daarnaast levert 4orange als partner al jarenlang data aan de Nierstichting.

Samen met 4orange willen wij dan ook graag een steentje bijdragen aan onderzoeken naar het genezen van nierziekten. Dit doen wij door middel van onze digitale collectebus. Wil je ook doneren? Onze digitale collectebus vind je hier.