MarketResponse is op het Grootste Kennisfestival van Nederland 2018

30-04-2018

Op donderdag 14 juni vindt het Grootste Kennisfestival van Nederland 2018 plaats in het Havenkwartier in Deventer. Wij zijn daar ook dit jaar aanwezig. MarketResponse directeur en oprichter Willem Brethouwer, verzorgt samen met Werner Tolstra van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) een presentatie; De adviseur voorbij. Als je leven radicaal verandert en je opeens patiënt-ervaringsdeskundige wordt.

Stel je voor, je adviseert de MLDS (Maag Lever Darm Stichting) in 2016 bij een ‘stip op de horizon’ project. Eén van je adviezen is om de verhalen van patiënten in te zetten. Hun ervaringen zijn een belangrijke bron voor wetenschappelijk onderzoek, de optimalisatie van voorlichting en het benadrukken van fondsenwerving. Stel je vervolgens voor dat je een jaar later zelf hoofdpersoon in zo’n verhaal bent. Hoezo ‘walk the talk’?

Bovenstaand verhaal overkwam Willem Brethouwer RM. Al bijna veertig jaar onderzoeker en marketingadviseur en van de een op de andere dag gediagnosticeerd met alvleesklierkanker. Zijn advies en commitent kwamen ineens heel erg dichtbij. Willem maakte samen met de MLDS een zeer bijzondere reis waarin patiëntperspectief, regie en zorgbeleving geheel nieuwe dimensies kregen. Hij deelt de leerpunten, ervaringen en verslag van een emotional journey door zorgland.

Op het Grootste Kennisfestivan van Nederland staat het delen van kennis centraal , maar is ook ruimte  voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Meer informatie vind je hier.

Feedback