Alles over het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2023

11-05-2023

De 16e editie van het grootste, onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid is afgerond. De Efteling is het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2023. Het onderzoek heeft nog veel meer interessante resultaten opgeleverd.

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is een  doorlopend, objectief onderzoek naar de ervaring van klanten. De verkiezing geeft sinds 2007 een actueel en gedetailleerd beeld van de stand van de klantvriendelijkheid in Nederland. Bovendien zie je hoe de klantvriendelijkheid zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 16 jaar.

In magazine KLANT 2023 lees je alles over het onderzoek en de resultaten van dit jaar Je vindt er de top-75 van klantvriendelijkste bedrijven van dit jaar, de top-25 van de klantvriendelijkste goede doelen, een overzicht van de koplopers per branche en tal van interviews en achtergronden.

Download gratis het magazine KLANT

Download het magazine KLANT en lees alles over de 16e editie van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Wil je dieper de cijfers van het onderzoek induiken en waardevolle inzichten voor jouw bedrijf en branche opdiepen? Of wil je meer weten over de Gouden Regels van Klantvriendelijkheid?

Neem dan contact op met Gerrit Piksen, Expert Customer Experience: gerrit.piksen@marketresponse.nl.

Vraag KLANT 2023 gratis aan. Vul dit formulier in en je ontvangt het digitale magazine.

Download – KLANT – 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*