Nederland kleurt oranje met 4orange

08-06-2021

Nederland raakt in de ban van het naderende EK voetbal. Het straatbeeld kleurt oranje, de supermarkten stunten met oranjeknallers en de deelnameverzoeken voor EK-poules vliegen je om de oren. Dochterbedrijf 4orange koppelt de resultaten van onze Nederlandse leeuwen tijdens het EK voetbal op een bijzondere manier aan een kennismaking met datadienstverlening.

Winnen doe je met klantdata

4orange is – net als MarketResponse – onderdeel van de Umbrella Brand Group en is specialist in het verzamelen en interpreteren van klantinformatie. Ook biedt het bedrijf daarbij marketing infrastructuur aan. 4orange heeft drie diensten waarmee je snel en vrijblijvend kennismaakt met hun data-expertise.

Beleef oranje met 4orange

Gedurende het EK Voetbal bepaalt de uitslag van het Nederlands elftal de introductieprijzen. Meld je aan en laat weten of je wilt kennismaken met een Customer Profile Analysis, een Data Inspiratie Sessie of het Customer Data Platform Connect. Elke wedstrijd van oranje maak je kans op het door jou gekozen product, waarbij de uitslag van de wedstrijd de korting bepaalt.

Bekijk de actiepagina.

Feedback