De veranderende rol van leasemaatschappijen

29-06-2021

Er wordt al een aantal jaren gesproken over onderwerpen zoals de e-wallet, de connected car en autonoom rijden. Er leek geen beweging in te zitten. Tot nu. We kunnen er niet meer omheen. De transitie van traditionele leasemaatschappij en dealerconcern voltrekt zich in rap tempo. En jouw organisatie als DGA heeft de schone taak om dit in goede banen te leiden. Heb jij al een idee?

Data is nog steeds het nieuwe goud

De transitie hangt af van meerdere punten in jouw organisatie. Denk aan de technische infrastructuur, het juiste personeel met de juiste skills en… de actualiteit van jouw huidige databronnen. Jouw data vertelt welke doelgroepen het beste aansluiten bij jouw huidige proposities. En kan met behulp van de juiste interpretatie tevens het pad voor groei en innovatie binnen de volledige mobiliteitssector openbaren. Managementbeslissingen gestaafd op uitkomsten van correct geïnterpreteerde data zijn bewezen de beste!

Ben jij benieuwd naar…

  • Onze aantrekkelijke Data-as-a-Service propositie, waarmee jij jouw organisatie volledig ontzorgt?
  • Hoe data voor jouw organisatie succesvol kan worden ingezet?
  • Het ‘laaghangende fruit’ binnen de zogeheten Rubik’s Cube van jouw organisatie?
  • Hoe je deze innovaties succesvol kunt lanceren?

Co-creatie: best of both worlds

En weet je wat nog mooier is? Je hoeft hier niet volledig zelf het hoofd over te breken! 4orange ondersteunt DGA’s met de opzet èn uitvoering van de datastrategie. Samen bepalen wij de meest succesvolle koers en realiseren wij de gewenste resultaten. Co-creatie en innovatie: van boardroom naar de werkvloer.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een persoonlijke demo.