Verhuizing naar hart van Nederland markeert innovatieslag bij MarketResponse

21-12-2020

MarketResponse verhuist van Landgoed Leusderend in Leusden naar het bruisend hart van Nederland. Met ingang van het nieuwe jaar zijn we gevestigd in Creative Valley aan het nieuwe Stationsplein van Utrecht CS.

De verhuizing markeert volgens managing director Manon Holtkamp een nieuwe fase in de ontwikkeling van MarketResponse. “Al 35 jaar geven we fact-based antwoord op de vraag wat mensen, merken en de maatschappij beweegt. Dan is het belangrijk om ook fysiek daar middenin te staan. Het begeleiden van toonaangevende bedrijven en organisaties naar permanente maatschappelijke relevantie is actueler dan ooit. Dat doen we met innovatieve tools, technieken en consultancy”, aldus Holtkamp.

Inspiratie, interactie en ontmoeten

De veranderende manier van werken van MarketResponse sluit in meerdere opzichten aan bij het concept van Creative Valley. “We verhuizen van de landelijke omgeving van Leusderend naar de dynamiek van het centrum van het land. Het nieuwe kantoorconcept past bij het nieuwe werken voor onze ruim vijftig experts en draait om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoeting in afwisseling met thuiswerken. Creative Valley is hier high-end voor gefaciliteerd. Bovendien is onze nieuwe werklocatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.”

Uitzicht op Utrecht

Je vindt ons vanaf 4 januari op de bovenste etage van Creative Valley Utrecht CS, met uitzicht over de stad. Wil je de skyline zelf bewonderen en de verse koffie proeven? Kom je horizon verbreden (zodra het weer kan). Je bent van harte welkom.

Onze nieuwe adresgegevens:

MarketResponse, Creative Valley Utrecht CS, Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 033 – 330 33 33.