Hoe krijg je snel inzicht
in het sentiment bij
medewerkers?

Sentimentpeiling (Pulse Survey)

Met medewerkersonderzoeken peil je periodiek hoe de vlag erbij hangt bij je medewerkers. Zijn ze tevreden en enthousiast, krijgen ze voldoende ondersteuning, voelen ze zich thuis bij de missie, visie en merkwaarden? Maar wat vinden ze vandaag van bijvoorbeeld het nieuwe ICT-systeem, het opleidingspakket of de nieuwe reclamecampagne?

Met Pulse Survey van MarketResponse kun je snel en gericht de medewerkersbeleving peilen. Zo ga je continu het gesprek aan met je medewerkers en heb je doorlopend inzicht in de stemming en het sentiment over specifieke thema’s. Met die informatie kun je direct bijsturen als dat nodig is. Pulse Survey biedt je de mogelijkheid om eenvoudig en gestructureerd in dialoog te zijn met medewerkers. Niet jaarlijks of twee keer per jaar, maar continu de vinger aan de pols.

Wie wil dat de klant koning is, zet de medewerker centraal

In deze download laten wij je zien hoe MarketResponse kan helpen om ook in jouw organisatie de directe koppeling tussen EX en CX te leggen.

Download hier

Download de brochure EX = CX

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
*

Direct en continu waardevolle stuurinformatie

Pulse Survey is een makkelijk in te zetten instrument dat direct waardevolle stuurinformatie levert. Meer weten over dit ideale instrument om structureel in gesprek te zijn met medewerkers?

Direct Kennismaken?

Irene Klein Bog
Senior research consultant

irene.kleinbog@marketresponse.nl

+31 6 28 78 38 45