Weet jij wat er leeft onder je medewerkers? Niet? Vraag het ze!

Medewerkersonderzoek

Medewerkers vormen je organisatie. Zij maken begrippen als missie, visie en merkwaarden waar. Klanttevredenheid begint en eindigt bij het enthousiasme en de bevlogenheid van je mensen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid van je organisatie worden concreet dankzij je medewerkers. Dus is het belangrijk dat je precies weet wat er leeft onder jouw medewerkers.

Medewerkers die enthousiast zijn over hun werk en werkplek stralen dit uit naar de klant (en collega’s). Onderzoek daarom continu wat cruciaal is voor hun dagelijkse werkgeluk en wat ervoor zorgt dat medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen bij je organisatie.

Wil je klanten binden en boeien? Zet dan je medewerkers op één!

Wil je meer weten over hoe jouw HRM-beleid (HX) kan leiden tot een betere medewerkersbeleving (EX) en een prijswinnende klantbeleving (CX)?

Download hier

Download de brochure HX = EX + CX

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

MarketResponse is al jaren toonaangevend in Nederland op het gebied van doelgericht medewerkersonderzoek. Met de resultaten uit ons medewerkersonderzoek heb je inzicht in de mate van bevlogenheid van medewerkers. Daarmee kun je de medewerkerbeleving structureel en gericht verbeteren. Dat heeft direct invloed op de klantloyaliteit en motivatie van collega’s. En daarmee op het behalen van de doelstellingen van je organisatie.

Direct Kennismaken?

Irene Klein Bog
Senior research consultant

irene.kleinbog@marketresponse.nl

+31 6 28 78 38 45

Feedback