MarketResponse versterkt Interim Solutions met Dwight Oehlers

07-06-2018

Leusden, 7 juni 2018 – Het team van MarketResponse Marktvinders is per 1 juni versterkt met senior recruiter Dwight Oehlers. Hij zal het label MarketResponse Interim Solutions nog steviger op de kaart zetten.

Kort na zijn studie technische bedrijfskunde is Dwight Oehlers (30) zijn carrière als recruiter gestart. De laatste jaren was hij werkzaam bij recruitmentbureau Michael Page, waar hij onder andere de engineering unit heeft opgezet en uitgebreid.

Bij MarketResponse Marktvinders gaat Oehlers aan de slag als manager en senior recruiter bij het label MarketResponse Interim Solutions. In die hoedanigheid zal hij zorgen voor interim en vaste kandidaten op het gebied van data intelligence, research, marketing, communicatie en development.

Jorgen Botermans, CEO MarketResponse Marktvinders over de komst van Oehlers: “Met zijn ervaring en kennis kan Dwight MarketResponse Interim Solutions een stevige boost geven. Op die manier kunnen wij nog beter voorzien in de groeiende behoefte van onze opdrachtgevers aan de juiste mensen voor hun data intelligence, research-, marketing, communicatie- en developementopdrachten.

Zelf zegt Oehlers: “Ik ben blij dat ik met mijn opgedane ervaring in recruitment MarketResponse Interim Solutions verder vorm mag geven. MarketResponse heeft een mooi en goed team staan, dat veel kennis en kunde in huis heeft. Door MarketResponse Interim Solutions uit te bouwen zijn we samen in staat, om onze opdrachtgevers te voorzien van een totaalpakket aan diensten.”