Masterclass Blended Marketing

29-05-2017

Bouwstenen voor jouw strategische plannen

Strategie op een bierviltje

Welke richting gaat jouw organisatie op ? Misschien heb je zoveel ideeën dat je niet meer weet welke kant je op moet? Niet zo gek, want een wereld die zo snel verandert, vraagt om een andere manier van kijken. Een compleet andere benadering om te zien waar jouw kans in de markt ligt.

Willem Brethouwer, directeur en oprichter van MarketResponse, helpt je bij het vinden van die kans tijdens de masterclass Blended Marketing op vrijdag 15 september 2017. Strategie op een bierviltje, noemen wij het ook wel. Dat doen we namelijk letterlijk.

De perfecte mix

Het begint allemaal met de perfecte marketingcocktail. Met de juiste balans tussen de hoofdingrediënten: basispositie, belofte, bewijs en bezieling. Daar draait het allemaal om tijdens deze masterclass. Maar je gaat ook aan de slag met de overige ingrediënten. Denk aan de juiste context, je organisatie, je klanten en je concurrenten.

Lukraak wat ingrediënten bij elkaar gooien heeft geen zin. Om tot de juiste mix te komen gebruiken we het 360MarketResponse model. Hét recept voor de juiste marketingblend voor jouw organisatie.

Datum & Tijd

De masterclass vindt plaats op vrijdag 15 september 2017.
We starten om 12.00 uur met een lunch – op een lege maag kan je tenslotte niet werken – en om 16.00 uur sluiten we af met een welverdiende borrel.

Concreet resultaat

Aan het eind van de sessie ga jij naar huis met het perfecte recept voor jouw organisatie. Een nieuwe, frisse schets met concrete handvatten voor de compleet nieuwe kansen voor jouw organisatie. Dat beloven we!

Doelgroep

Deze masterclass is speciaal voor senior marketing- en communicatieprofessionals.

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen €195,-. Dit is inclusief lunch en borrel.

Wil jij erbij zijn?

Schrijf je in via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Feedback