Medewerkersonderzoek over impact coronamaatregelen: bekijk de resultaten op ons interactieve dashboard

01-01-1970

Een werkomgeving is dynamisch. Continu zijn er ontwikkelingen waar organisaties op moeten anticiperen. De ene keer hebben die ontwikkelingen meer impact op medewerkers dan de andere keer. Ten tijde van de coronacrisis lijkt het logisch dat de impact op de medewerkerbeleving groot is. Wij hebben onderzoek gedaan naar de impact van de crisis op de werkbeleving en komen tot de conclusie dat de aanname klopt. Maar: die impact is niet per definitie negatief. Integendeel, veel organisaties handelen in lijn met wat nodig is voor een positieve Employee Experience, ondanks eventuele negatieve gevolgen voor het bedrijf.

Geef je medewerker een stem

Centraal staan het faciliteren van de medewerkers, ze vertrouwen geven, ruimte bieden om tot oplossingen te komen, zorgen voor verbinding met collega’s en bovenal oprechte aandacht voor hun welzijn; altijd al de sleutelfactoren voor oprecht betrokken medewerkers.

Maar hoe realiseer je dat? Door de medewerker een stem te geven. Aandacht besteden aan het persoonlijke verhaal van de medewerker en met elkaar het gesprek aangaan. Want de gemiddelde medewerker bestaat niet.

Bekijk de resultaten van het onderzoek

Check op ons interactieve dashboard (kosteloos) de resultaten van ons onderzoek en filter zelf relevante groepen voor meer inzichten. Vul hier je mailadres in en een zelfgekozen wachtwoord, waarna je een bevestiging en inlog ontvangt.

Feedback