Nieuwsupdate vanuit MarketResponse, Realtime Lead Group en 4orange in verband met het coronavirus

17-03-2020

In lijn met de richtlijnen van de Rijksoverheid hebben wij uiteraard onze werkwijze en processen daar waar nodig aangepast. Een groot deel van onze processen vindt al gedigitaliseerd plaats en door inzet van online tooling en video-conferencing blijven onze consultants goed bereikbaar voor inhoudelijk advies en ondersteuning. Ook het continue onderzoek onder diverse doelgroepen en online interviews met onze respondenten kunnen we zonder problemen blijven uitvoeren.

Juist nu is het belangrijk dat overheden en bedrijven continu beschikken over actuele data en inzichten in de sentimenten en drijfveren van burgers en klanten. In een tijd dat we overspoeld worden met steeds wisselende omstandigheden, is het zaak om het hoofd koel te houden en fact-based beleid te ontwikkelen.

Wij zien het als een belangrijke opdracht om in deze onvoorspelbare tijd uw oren en ogen in de samenleving en uw markt te zijn. Wij kunnen u steeds voorzien van accurate, gevalideerde data. We kunnen u helpen deze in hoog tempo te vertalen naar betekenisvolle informatie en u te ondersteunen en adviseren bij noodzakelijke vervolgstappen.

Wij staan klaar om samen met u weloverwogen, op basis van de juiste kennis koers te houden. Zo komen we met u deze crisis door.