MDSaaS:
Een pool van ervaren
data creatives op afroep

Marketing Data Science as a Service (MDSaaS)

Als marketeer werk je met data. Het zijn je tools. Maar hoe zet je die data slim in? En hoe zet je ze om in kansen? MarketResponse doet dat op basis van bewezen technieken. Voor ons hebben marketingdata geen geheimen. Wij weten precies waar we moeten zoeken en wat we moeten doen. Wij maken de mogelijkheden van data marketing duidelijk. En we vertalen die naar gerichte campagnes. De data creatives van MarketResponse zorgen met data consulting ervoor dat jouw marketing succesvol is. Op basis van feiten.

Marketing Data Science maakt van jouw data een goudmijn

Sales en marketing verzamelen massa’s data over mensen. Gegevens over gedrag en voorkeuren, over (verborgen) verlangens en meningen, over de sociaaleconomische status en over de burgerlijke staat. Al die data samen tonen de mens achter de data. Het is dan een gemiste kans als je die waardevolle data niet gebruikt. Laat die data voor je werken zodat jij je campagnes veel doeltreffender kunt inrichten. Hoe? Met Marketing Data Science.

In de praktijk zien we dat veel bedrijven niet toekomen aan Marketing Data Science. Of dat ze de verkeerde conclusies trekken. De resultaten van campagnes kunnen dan gemakkelijk tegenvallen. Deze bedrijven hebben behoefte aan specialisten die marketing data analytics koppelen aan data-science. Ze hebben baat bij data creatives. Die hebben wij voor je. Wanneer je maar wilt. En hoeveel je er wilt. Dat kan via ons unieke concept Marketing Data Science as a Service ofwel MDSaaS. Met MDSaaS heb je een gespecialiseerde en flexibele oplossing voor al je marketingdata-uitdagingen. Je kunt de data creatives van MarketResponse inschakelen voor data consulting zoals jij dat wilt. Op projectbasis of via een strippenkaart, voor korte of langere tijd, op afstand of op locatie.

5 redenen om marketing data science toe te passen

Haal het maximale uit jouw sales- en marketingdata.

Download hier

Download de whitepaper Marketing Data Science as a Service

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Waardevolle gegevens voor data marketing

MDSaaS van MarketResponse biedt je, naast de expertise van onze data creatives, nog een groot voordeel: je krijgt toegang tot de grootste en rijkste database van Nederland. Met psychografische data én alle socio-demografische variabelen. En – uniek – toegang tot wereldwijde B2B-data. Met onze databases maken we jouw klantendata uitgebreider en effectiever.

  • Eén oplossing voor al je marketingdata-uitdagingen
  • Specialisten flexibel inzetbaar en oproepbaar
  • Inclusief toegang tot de database van MarketResponse
  • Ondersteuning voor alle gangbare technieken, analyses en methoden
  • Snel aan de slag, eventueel op onze eigen systemen
  • De juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek

MDSaaS: je campagne was nog nooit zo gefocust, je conversie was nog nooit zo kansrijk, je marketingdata waren nog nooit zo waardevol. MDSaaS maakt van jouw data een goudmijn.

Direct kennismaken?

Frank Bos
Business Development Manager

frank.bos@marketresponse.nl

+31 6 13 66 04 10

Feedback