Diamant

Overtref in marketing & communicatie

Diamant Diamant Diamant Diamant Diamant

Hoe trek jij de aandacht van je doelgroepen
en hoe houd je ze betrokken?

Alles is communicatie. Of het nu om reclame, storytelling of communicatie in de customer journey gaat. In alle conversaties met en uitingen naar je doelgroep zijn consistentie en samenhang vereist. Wij helpen je met datagedreven marketing en communicatie voor maximale impact.

Persoonlijk, effectief, verrassend en met impact

  • Content voor elk touch point in de customer journey
  • Data-gedreven contentmarketing voor leadgeneratie en positionering
  • Marketing en communicatie die exact aansluit bij de behoeften van jouw doelgroepen
  • Geautomatiseerde, gepersonaliseerde conversaties
  • Voortdurend inzicht in het effect van je campagnes

Hogere relevantie door AI en datagedreven communicatie

Bij MarketResponse zijn we gespecialiseerd in datagedreven communicatie. We bieden niet alleen een schat aan consumenten- en bedrijfsdata en inzichten in communicatiebehoeften, maar bieden ook de adviezen en ondersteuning in communicatiestrategie, creatie en uitvoering.

  • We creëren insights gevalideerde persona’s
  • Vertalen je communicatie- en marketingdoelen naar inspirerende content die jouw doelgroepen aanspreekt.
  • Relevant, seo-proof, conversiegericht en binnen een journalistieke format
  • Creëren contentcampagnes die aansluiten bij de behoefte van je doelgroep
  • Bieden journalistieke contentmarketing
Klanten van MarketResponse

Buyer persona’s op basis van Brand Strategy Research

We ontwikkelen persona’s van jouw doelgroep op basis van Brand Strategy Research (BSR). We kunnen jouw database (klanten, medewerkers, stakeholders) verrijken met sociaal-demografische en psychografische (leefstijlen, drijfveren) gegevens en daarmee segmenteren. Per segment kennen we de voorkeur van mensen wat betreft communicatie en activatie.

We creëren content voor elke touch point in de customer en employee journeys

Ons team van creatieven, copywriters, podcast- en videomakers, contentmanagers en socialmedia-specialisten gaat graag voor jou aan de slag met contentcreatie. We vertalen je communicatie- en marketingdoelen naar inspirerende content die jouw doelgroepen aanspreekt. Relevant, seo-proof en conversiegericht.

Geautomatiseerde, gepersonaliseerde conversaties

We zetten insights om in activatie, met geautomatiseerde, maar gepersonaliseerde conversaties en relevante aanbiedingen. We stellen je in staat om precies te weten met wie je online of mobiel communiceert, en in welke fase van de customer journey je bezoeker zich bevindt.

Contentmarketing: creatieve, effectieve campagnes

Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Onze contentmarketingspecialisten helpen je bij het realiseren van bereik en rendement. Wij ontwikkelen creatieve campagnes, meten de effectiviteit ervan en verleiden tot interactie en conversie. We helpen je met het vergroten van je publiek en het managen van communities. Op basis van gedegen analyses van jouw doelgroepen ontwikkelen we een gerichte kanaalstrategie die aansluit bij hun behoeften. Onze contentcampagnes zijn meermaals bekroond, onder meer bij de Grand Prix Content Marketing.

Branded journalism: storytelling voor thought leaders

Reputations by MarketResponse is gespecialiseerd in journalistieke contentmarketing, ofwel branded journalism. We helpen hiermee organisaties en merken die zich willen onderscheiden op inhoud en gezien willen worden als thought leaders. Storytelling in een journalistiek format sluit aan bij wat mensen gewend zijn van reguliere media. Evenwichtige, geobjectiveerde informatie in een herkenbaar journalistiek format wekt nieuwsgierigheid en vertrouwen.

 

Employer branding en datagedreven arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige arbeidsmarkt is de employer brand cruciaal. Niet alleen als het gaat om het werven van goede mensen, maar juist ook bij het boeien en binden van jouw menselijke kapitaal. Wij helpen je bij het ontwikkelen van jouw employer brand en op basis van onze en jouw data kunnen we bepalen waar we jouw ideale kandidaten kunnen bereiken. Onze specialisten arbeidsmarktcommunicatie ontwikkelen daarbij de juiste content en campagnes om de positionering als top-werkgever tot leven te brengen.

Vertaal je communicatie- en marketingdoelen naar inspirerende content

Inspireer, verbind en overtuig met doordachte, creatieve, consistente communicatie naar al je doelgroepen, zodat ze voor jou (blijven) kiezen.

We helpen je hier graag bij. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze consultants. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over datagedreven marketing?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Feedback